Een goed beeld creëer je samen!

Als bedrijf wil je graag dat je product gezien wordt, op een goede manier. Zo wil ook Lesli Living haar tuinmeubelen op een goede manier presenteren naar de klant. De klant moet zich in kunnen leven in het ‘plaatje’ dat hij ziet, de sfeer als ware voelen en beleven.

Lesli-Living-10

Lesli Living heeft een prachtige showroom waar alle tuinmeubels opgesteld staan. Zo ook de tuinmeubels waar sfeerbeelden van gemaakt moesten worden. Van elke set hebben we een foto gemaakt. Onderling een verdeling maken tussen modern, klassiek en landelijk werd hierdoor een stuk makkelijker.

Niet elke locatie is geschikt voor een goede productpresentatie van tuinmeubelen. De sfeer van de locatie moet passen bij het product. Klassieke meubels passen nou eenmaal niet zo mooi in een moderne strakke tuin. Om een duidelijk beeld van onze ideeën te krijgen heb ik een diverse sfeercollage’s gemaakt. Dat maakte het zoeken naar een geschikte locatie ook eenvoudiger.

Moodboard-Lesli-2015-1

StandLodge Winterswijk – een van de prachtige locaties waar we foto’s gemaakt hebben.  De collage is gemaakt met afbeeldingen afkomstig van internet.

We hebben er voor gekozen dat het totaalplaatje wel realistisch moet blijven. We hebben daarom de omgeving en de aankleding van de tuinsets bewust minimaal gehouden. De potentiële klant moet zich er in kunnen herkennen, alsof het in eigen tuin staat.

Het was weer super leuk om met Lesli Living samen te werken. Door de goede samenwerking hebben we sfeervolle beelden kunnen creëren. Natuurlijk kwam dit ook door de diverse locaties die beschikbaar werden gesteld, bedankt hiervoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: