Hier word ik nou blij van! Jij ook?

Een jaar geleden kwam ik na een iets te gezellig feestje op een gezellige afterparty terecht in Groenlo. Eenmaal een voet binnen gezet, wist ik het meteen; deze woning moest ik een keer fotograferen. De woonkamer leek wel een klein museum met die verzameling kleurrijke spullen. Super gaaf om te zien hoe iemand al die kleuren heeft kunnen combineren zonder dat het lelijk wordt.

Woning Groenlo

Afgelopen vrijdag ben ik dan eindelijk op mijn fietsje gestapt richting Groenlo om dit prachtpandje op de foto te zetten. Zelfs bij een temperatuur van over de 30 graden werd ik wederom blij van al die kleuren en patronen, heerlijk!

Woning Groenlo

Woning Groenlo

Ik wou dat ik zelf wat meer lef had om ons huis ook zo gezellig in te richten maar ik geloof dat mijn vriend nou niet direct op ‘al die pruttel’ zit te wachten…

Nicole super bedankt voor je ‘open huis’ en je gastvrijheid! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: