Je Eigen Verhaal

Ken je dat gevoel dat je een beeld of ruimte ziet en je een bepaald gevoel krijgt? Vaak weet je niet precies wat het verhaal is of wat je nou eigenlijk voelt. Je vraagt je af welk verhaal je ziet, waarom je dat specifieke gevoel krijgt.

'Je Eigen Verhaal'


Je Eigen Verhaal

Doordat je het verhaal niet kent ben je genoodzaakt deze er zelf bij te denken. Zo creëert ieder zijn eigen gevoel en verhaal bij het zien van sommige beelden. Soms zie je beelden waarmee iemand juist een verhaal wil vertellen, zelfs dan moet je vaak zelf bedenken hoe het verhaal is.

'Je Eigen Verhaal'

Mijn Verhaal
Alle beelden die je hier ziet, roepen een bepaald gevoel bij mij op. In de meeste gevallen moest ik het verhaal er zelf bij bedenken, net als jullie. Een enkele keer zie je mijn verhaal of gevoel. Een verhaal die ik wilde delen en daarom vast heb gelegd. Een herinnering, ervaring of gewoon een mooi verhaal.

Ik ben benieuwd wat jou verhaal of gevoel is bij ‘Je Eigen Verhaal’.

'Je Eigen Verhaal'
abandoned-3'Je Eigen Verhaal''Je Eigen Verhaal'abandoned-1'Je Eigen Verhaal''Je Eigen Verhaal' 'Je Eigen Verhaal' 'Je Eigen Verhaal' 'Je Eigen Verhaal'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s