Resultaat door creativiteit en samenwerking

Een hele eer wanneer een bedrijf of persoon je vraagt eens mee te denken over een product of dienst. Dat je van begin tot eind betrokken bent bij de ontwikkelingen. Hierdoor weet je goed wat de opdrachtgever wil en wat het uiteindelijke doel is. Vaak staat nog niet geheel vast hoe het er uit moet komen te zien of hoe het gepresenteerd moet gaan worden. Hier ontstaat voor mij de ruimte om met mijn creativiteit en werkervaring anderen te helpen het juiste resultaat te boeken. Mijn mening is dat wanneer je samenwerkt met de juiste personen, je het meeste bereikt, met alleen creativiteit kom je er niet. En dat is nou precies wat ik zo leuk vind, resultaat boeken met creativiteit en samenwerking.

Lastig te omschrijven
De meeste opdrachten die ik aanneem vallen onder het kopje fotografie maar eigenlijk doe (en wil) ik dus wel meer dan fotograferen. Wanneer mensen me vragen wat ik met Krang Creaties doe vind ik het lastig te omschrijven. Ik ben dan ook niet voor niets meer van de beelden dan van de woorden. Om jullie toch duidelijk te kunnen maken wat ik naast de product- en interieurfotografie doe, deel ik graag een van die fijne andere creatieve projecten met jullie.

Sfeervolle presentatie
Na diverse keren productfoto’s te hebben gemaakt voor Eventbar kwam de vraag of ik niet eens mee wilde denken over de uitstraling van een nieuw bierwagen, de Bier-Mobiel. Ze wilden graag enkele goede ontwerp presentaties van de omgebouwde Mercedes Benz. Geen technisch strak computer ontwerp maar juist een tekening met de hand gemaakt.  Een opdracht waar ik nooit geen nee tegen zou zeggen! Zie hieronder het resultaat van deze leuke creatieve uitdaging.

BierMobiel-1

BierMobiel_Hootchie_4a

Voor meer informatie en fijne sfeerplaatjes kan je terecht op de Facebook pagina van Bier-Mobiel.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: