Uniek project EventBar

Na het succes van de BierMobiel van Eventbar werd het tijd voor een nieuw project. Een DJ-Booth en Bar verwerkt in één mobiel! Dat leek Eventbar de ideale combinatie voor festivals en evenementen. Op zoek naar een geschikte auto of bus.

Een oude Peugeot 403 werd gekocht en de plannen werden gemaakt. Mij werd gevraagd om mee te denken en het geheel vorm te geven. Technisch was het grotendeels al uitgedacht door Cars and Bars waardoor het voor mij al snel duidelijk was wat de wensen en mogelijkheden waren met de Peugeot.

Nu, half jaar later zijn de plannen uitgewerkt en is het resultaat, al zeg ik het zelf, fantastisch! De Peugeot 403 is omgebouwd tot een uniek Bar & DJ mobiel; Terwijl bovenop een DJ zorgt voor de muziek, kan er beneden, met maar liefst vier watergekoelde kranen, getapt worden. Ideaal dus voor voor speciaalbieren van de tap. Natuurlijk is er ook aan de wijn en fris gedacht, deze kunnen gekoeld worden in de ingebouwde koelkasten. De DJ-Bar ziet er dan ook niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens een technisch hoogstandje.

Het mooiste van deze opdracht vond ik de samenwerking tussen de drie bedrijven; Eventbar (opdrachtgever), Cars and Bars (bouw en carrosserie) en ik zelf zegt de gek. Samen hebben we een mooi en goed resultaat geboekt en dat is waar ik het voor doe.

 

2 Comments

 1. Michiel Wopereis schreef:

  Daar wil je toch gewoon op staan als DJ en als bezoeker lekker aan de tap hangen?! Mooi gemaakt!

  Like

 2. Ria Wiendels schreef:

  Mooi Anja
  Goed idee voor een avondje aan de bar hangen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: