Mantelzorgers gezocht!

Afgelopen vrijdag heb ik de documentaire ‘Moeder aan de lijn’ van Nelleke Koop gekeken. Een indrukwekkend en gedeeltelijk herkenbaar verhaal wat me aan het hart gaat. Ik vind het dan ook goed dat dit soort documentaires gemaakt worden. Als fotograaf vind ik het belangrijk om de kijker inzicht te geven in de daadwerkelijke beleving en ervaring. Daarom zou ik als fotograaf graag enkele ‘day in the life’ reportages willen maken van gezinnen die, net als ikzelf, ook iemand in het gezin hebben die hulpbehoevend is.

Ik leg (terwijl ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijf) een dag (of dagdeel) vast van jullie leven. De mooie en intieme momenten maar ook de lastige en confronterende momenten die je samen tegen komt op een dag. Voor jullie zullen dit waardevolle beelden zijn. Beelden waar je nu en later prachtig op terug kan kijken. Beelden die het gevoel van het moment weer kunnen oproepen.

Ben jij of ken jij een mantelzorger die het mooi zou vinden om beelden te hebben van een dag uit hun leven? Dan hoor ik het graag.

Op de foto’s een paar inkijkjes in het leven van mijn vader en moeder met mijn te gekke nichtje Sam!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: