Onmundige Kerst


Afgelopen kerst werd voor het eerst ‘Onmundige Kerst’ georganiseerd door OK Makelaar en Hypotheken in Lichtenvoorde. Een prachtig initiatief waarbij eenzame ouderen werden uitgenodigd voor een kerstdiner.

Aangezien ik het prachtig vind om verhalen vast te leggen en graag wat voor mijn omgeving doe, had ik de organisatie na bekendmaking een bericht gestuurd of ik niet iets voor ze kon betekenen deze dag, met of zonder camera. Super tof vond ik het dan ook om met de mensen in contact te komen en hun verhalen te horen. Fijn om ze te zien glunderen en genieten deze middag. Net als alle vrijwilligers die deze middag aan het werk waren, heb ook ik er onmundig van genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: