Een prachtig product als dit verdiend mooie beelden. Die hebben we, mede door de goede samenwerking en voorbereiding, samen kunnen creëren.

Detail en beleving
Na diverse keren bij elkaar te hebben gezeten om alles door te nemen wist ik goed wat de wensen waren van Lumbr. Waar de beelden voor gebruikt zouden gaan worden en hoe ze worden toegepast. Niet onbelangrijk, want hierdoor weet ik hoe de verdeling in het beeld het beste is.
Het verschilt per product en doel hoe deze verdeling eruit ziet. De een kiest voor detailfoto’s waarbij het product volledig in beeld is, de ander juist voor sfeerfoto’s, om de beleving te benadrukken. Bij Lumbr hebben we gekozen voor een combinatie van beide.

Aangezien Lumbr alleen maar met kwaliteitsproducten van natuurlijk materiaal werkt, wilden we ook een natuurlijke omgeving gebruiken. Een omgeving die zowel stoer, zakelijk als sfeervol te gebruiken is. Nadat we diverse locaties bekeken hebben, viel de keuze uiteindelijk op Loco Eten & Drinken in Lievelde en Cultureel centrum Den Diek Lichtenvoorde. Beide locaties bieden diverse mogelijkheden qua kleur en licht.

IMG_0207

IMG_0015

Om met dezelfde horloges toch een andere uitstraling te creëren, hebben we zowel een binnensetting als een buitensetting gemaakt. Doordat de zowel de binnen- als buitenomgeving uit natuurijk kleuren bestaat, past het horloge hier perfect bij. Om de sfeer extra kracht bij te zetten hadden we voor elke setting ook een andere kledingstijl. Dit maakt het plaatje, mede door de styling van Beauty By Claudy, compleet.

IMG_0455

IMG_0116

 

Wil je meer weten over de prachtige producten van Lumbr? Check dan snel de website. En ja, hier kan je ook direct zo’n pracht klokje of zonnebril kopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: